Chui the band

Toni Starešinić

Kreator Chuia, klavijaturist, kompozitor, kreativni i duhovni vođa sastava. Sa svojom sudružicom vodi i Mangroove, prati dotičnu i u sastavu Željka At Ease, a svira u sastavima Ede Maajke i Josipe Lisac, sudjeluje i u Super Funk i Sunrise Sessionsima. Inače je pravi bodul, pa kad je i daleko od mora često maštari u svojim mislima poput otoka morem izoliranog od ostatka svijeta, obožava znanstvenu fantastiku, filmove, stripove, dobro vino, fine pive i prirodu i društvo.

Vojkan Jocić

Najvjerniji Tonijev suputnik na Chuievom putovanju, često prozivan kao najveća pluća grada u kojem trenutno nastupa, Vojkan je strastveni jazz saksofonist koji živi za svoj instrument i glazbu koju izvodi. Nosi titulu jedinog glazbeno akademski obrazovanog člana sastava, a svoja glazbena umijeća dijeli i sa Zvjezdanom Ružićem, Bornom Šercarom, Brunom Mičetićem, Mimika orkestrom, Kristijano Terzićem, Pavlom Jovanovićem i Jazz orkestrom HRTa. Sa Vojkanom je uvijek zabavno i nikad ali baš nikad nije dosadno.

Konrad Lovrenčić

Stari sudrug Tonija još iz sastava Less Than A Minute, Tobogan i Beat Busters kolektiva svoj prvi ulet na Chuiev album je imao kao gost na albumu Third Sun From The Stone. Negdje godinu nakon toga postaje stalni član i prvi basist kojeg je grupa Chui ikada imala. Osim oslonca u dubokim frekvencijama Konrad pruža sastavu i jednu duhovnu stabilnost i racionalnost što posebno dolazi do izražaja na turnejama. Svira bas gitaru i u sastavima Elemental, Kries, a sa sudružicom vodi bend Mixed Up Mary.

Ivan Levačić

Bubnjar meka srca, mlade duše i vatrene energije koji iako hara glazbenom scenom već skoro dvadeset godina još ima mnogo toga za reći. Više nego dovoljno razloga da bude regrutiran u Chui. Album Iz Kapetanovog Dnevnika je njegov impresivni ulaz u Chuievu diskografiju. Iako je pravi purger kad ga malo upoznate rekli bi da je čistokrvni bodul, zato se valjda i tako dobro slaže s Tonijem. Uz Chui svira u ABOPu i Kriesu, a servirao je ritmove i Natali Dizdar, Mayalesima, Pridjevima, Lollobrigidi, Pips, Chips &videoclipsima i mnogim drugima.

Chui kontakt

Javi se